Preduzeće Čar iz Kragujevca bavi se proizvodnjom, veleprodajom, maloprodajom i online prodajom stiropora, fasadnih maltera i lepkova, boja i lakova za zaštitu metala i drveta, disperzionih boja i drugih proizvoda iz oblasti građevinske i hemijske industrije, kao i industrije boja i lakova.

U proizvodnom programu naše fabrike nalazi se preko stotinu proizvoda, a naša distributivna mreža broji više od sto pedeset preduzeća širom Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Razgranata distributivna mreža omogućava nam da našem i regionalnom tržištu, pored sopstvenih, ponudimo i kvalitetne srodne proizvode renomiranih svetskih proizvođača kao što suturski „Akfix“, grčki „Cosmos Lac“ i „Sidironika“, britanski „U-Pol“, poljski „Unicell“ i „Color Expert“, bugarski „Tools World“ i mnogi drugi.

Fabrika Čar

U našim maloprodajnim objektima u Kragujevcu i Beogradu možete naći preko deset hiljada proizvoda specijalizovanih za gradnju, opremanje, adaptaciju i održavanje stambenih, poslovnih i drugih objekata, uključujući širok asortiman boja i lakova, građevinskog materijala, elektromaterijala, rasvete, dekorative, opreme za kupatilo, PVC stolarije, alata (ručnog, električnog i baštenskog ), šrafovske robe, htz opreme i dr.

Sve proizvode iz ove bogate ponude možete videti, odabrati i naručiti 24 sata dnevno u našoj online prodavnici. Brza i pouzdana isporuka, kvalitet proizvoda i povoljne cene preporučuju da naša online prodavnica bude Vaš prvi izbor.

Nakon 25 godine rada, rasta i stalnog razvoja, preduzeće Čar planira još intenzivnija ulaganja na polju proizvodnje, tehnologije i marketinga, kako bi i ubuduće na najbolji mogući način izlazilo u susret svim zahtevima brojnih kupaca i potrošača.